Beste tennisvrienden,

Bij deze vragen wij jullie om je door middel van onderstaand formulier aan te melden voor enkele bardiensten gedurende het komende tennisseizoen. 

Door middel van het draaien van bardiensten steun je de vereniging.
Iedere bardienst wordt daarbij gewaardeerd met een consumptiekaart.
Voor jezelf een leuke korting op de contributie, voor de vereniging van belang om het clubhuis zoveel mogelijk geopend te hebben.

Er wordt van je verwacht, dat je liefst 3 of 4 keer per jaar ca. drie uurtjes werkzaamheden achter de bar verricht. Dit kan zijn: koffie – frisdrank - glaasje wijn of een glaasje bier schenken.
Het is de bedoeling dat de kantine na de bardienst veegschoon wordt achtergelaten.

De kantine is dit jaar in principe alleen geopend op dinsdag- en woensdagavond.

Aan het begin van het seizoen moet een korte hygiëne- en veiligheidsinstructie worden gevolgd, als je voor de eerste keer bardiensten gaat verzorgen.
Wij vragen je dan ook eenmalig een korte IVA-cursus (Instructie Verantwoord Alcoholgebruik) op Internet te volgen, deze kost ongeveer een kwartiertje tijd. Mocht je dit nog niet eerder hebben gedaan, ga dan na het invullen van onderstaand formulier naar de betreffende IVA pagina waarin een en ander verder is toegelicht en je naar de betreffende website wordt doorgestuurd.

De bardienstroosters worden per maand bekend gemaakt via e-mail en de website.

Dus vul snel onderstaand formulier in!

Bij voorbaat dank,

Bestuur TV De Gelimmet


 

Voor nadere informatie betreffende de verwerking van persoonsgegevens zie ons privacy statement.

Let op: na het invullen van de invoervelden en de beveiligingscode, op de knop SUBMIT drukken. Daarna moet een melding volgen dat de aanmelding geslaagd is. Tevens wordt een e-mail ter bevestiging gestuurd. Ontvang je de melding en/of de e-mail niet, dan nogmaals goed invullen. Is de bevestiging in het formulier wel verschenen maar ontvang je geen e-mail, check dan even de spamfolder van je e-mailprogramma en kijk of de bevestiging niet daarin is beland.

Bardienstformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Is niet beschikbaar gedurende de volgende perioden:
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voorkeuren:
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul de cijfers in
Invalid Input

Go to top