Tennis 2020

Helaas hebben wij dit jaar door het Corona virus nog geen toernooi kunnen spelen. De voorjaarscompetitie is niet doorgegaan en al die mooie momenten die we met zijn allen op onze club normaal hebben zijn dit jaar tot nu toe aan ons voorbij gegaan.
Gelukkig kunnen we ondertussen, met de nodige voorwaarden, weer het tennisveld op en een balletje slaan.
Hiervan wordt dankbaar gebruik gemaakt.
Per 1 juli gaat de kantine weer open en kunnen we na het potje tennis weer gezellig napraten onder het genot van een Jupielke of zo, natuurlijk ook weer met de nodige voorwaarden.
Kijk hier voor actuele informatie betreffende de maatregelen rond het Corona virus bij onze club. 

Slottoernooi 2019

De wedstrijden van het laatste toernooi van tennisseizoen 2019 werden onder heerlijke weersomstandigheden gespeeld. Een warme bries zorgde ervoor dat hier en daar de tennisbal net over het net of net binnen de lijnen geblazen werd. Koppels in het dagelijks leven speelden gedurende de openingswedstrijden tegen elkaar. En ook hier zorgde de warme bries ervoor dat de Ehestreit binnen de perken bleef. Geen onvertogen woord, enkel bemoedigende aanwijzingen. Harmonie op gravel.

De heerlijke geuren van het in de maak zijnde Indisch buffet dwarrelden over het terras, de eerste pilsjes werden gedronken. De laatste balletjes waren geslagen en met schoon geborstelde tennisschoenen konden we aanschuiven. Een prachtig buffet klaargemaakt door Jet, Isaac, Piet, Lou en Nico nadat Frans meegeholpen had met de inkoop. Het was smullen geblazen en je kon er gewoonweg niet vanaf blijven dus ging eenieder voor een tweede bordje.

Daarna was het tijd voor de traditionele tombola met veel prijzen waaronder de ‘Kitsch Kerstman’. De finale prijzen bleven nog even onaangeroerd. Ingrid hielp Tombola Presentator Nico

Inlogscherm

Inloggen alleen voor website beheerders/editors

Onze sponsors

Go to top