Mosselmeptoernooi

Zaterdag 28 september. Niet al te beste weersverwachtingen, maar toch starten een twintigtal deelnemers aan het toernooi. Ondanks enkele kleine onderbrekingen door een buitje kunnen toch enkele leuke potjes tennis worden gespeeld met de speciale 4x4 mosselmepfinale als apotheose. Een finale met een aantal onverwachte, verrassende wendingen en als uiteindelijk winnend koppel: Ingrid en Isaac.
En toen was het tijd om de kantine in te duiken en te genieten van al dat lekkers dat Piet en Jet ondertussen hebben gemaakt. Tot laat in de avond is nog gezellig nagetafeld.


De hoofdrolspelers op deze dag: Piet en Jet.
Zij hebben ons verwend met een lekker voorgerecht, mosselsoep en niet te vergeten overheerlijke mosselen.
In de bijrollen: Isaac als heuse fritebakker, Menno als organisator en scheidsrechter bij de nog steeds ondoorgrondelijke mosselmep-finale, Frans en Wino die de bar bemanden, Hub die van tevoren gezorgd had dat de banen er goed bij lagen, alle dames die aan het slot de enorme berg afwas deden en natuurlijk iedereen die aan het toernooi heeft meegedaan.

Toernooi Pellikaan-Dousberg <> De Gelimmet

Op zondag 8 september hebben wij een delegatie van de tennissers van Pellikaan ontvangen. Initiatiefnemer en organisator Isaac had meer dertig tennissers van beide verenigingen weten te strikken voor een complete toernooidag. Na een uitgebreide kennismaking, natuurlijk onder het genot van vlaai en koffie, werden vier tennisronden gespeeld. Het was een mix van mét en tegen elkaar spelen. Het uiteindelijke totaal aantal gewonnen games per deelnemer was bepalend voor de uitslag. Het belangrijkste was echter dat iedereen een aantal leuke tenniswedstrijden kon spelen.
Het bleef echter niet alleen bij tennissen. Gedurende de middag konden we genieten van de bluesy klanken van onze tennisvrienden Tat en Andrew. Een hartstikke mooi en relaxed intermezzo.


De clubhuiscommissie was ondertussen de hele dag druk in de weer om de smaakpapillen van de deelnemers op de hun welbekende manier te prikkelen. Na het prijsuitreiking en tombola kon iedereen dan ook genieten van de overheerlijke gerechten die waren gemaakt.
Daar bleef het echter niet bij. Ineens verschenen een drietal gitaren en werden we verrast op  pure, akoestische country-muziek van trio High 6: Gonny, Huub en Marc. Naast het tennissen beheersen zij de kunst van het gitaarspel nóg beter.


Het werd nog lang nagenieten.
Bij het naderen van de afsluiting werd door Jef en Nico als trofee een heuse Pel(l)ikaan aangeboden. Jef had dit kunstwerkje nog heel snel weten af te maken.
 

Met dank aan Isaac, de clubhuis commissie en de muzikanten kunnen wij samen met onze gasten terugkijken op een heel geslaagde dag!
Voor herhaling vatbaarwink.

 

 

 

Proemevlaaitoernooi 2019


Zondag 11 augustus en ideaal tennisweer.
Zo'n twintig deelnemers hadden zich aangemeld voor het toernooi en werden bij aankomst begroet door de heerlijke geuren van versgebakken proemevlaai. Ons bakkersduo Jef & Miriam Hutzemakers was al vroeg in de weer om al die heerlijke proemevlaai en proemegebakjes te maken.
Voordat met tennissen werd gestart kon iedereen naar hartewens genieten van al dat lekkers bij een lekker kopje koffie. Na twee ronden tennis volgde een nogal "cryptische" quiz die als eerste werd opgelost door René. Na deze tussenstop, waarin weer de nodige proeme-energie werd opgedaan, werden nog twee tennisronden gespeeld.
Met dank aan iedereen die heeft meegewerkt, in het bijzonder Jef en Miriam, kon na afloop worden teruggekeken op een geslaagd toernooi.

Inlogscherm

Inloggen alleen voor website beheerders/editors

Onze sponsors

Go to top