Slottoernooi 2019

De wedstrijden van het laatste toernooi van tennisseizoen 2019 werden onder heerlijke weersomstandigheden gespeeld. Een warme bries zorgde ervoor dat hier en daar de tennisbal net over het net of net binnen de lijnen geblazen werd. Koppels in het dagelijks leven speelden gedurende de openingswedstrijden tegen elkaar. En ook hier zorgde de warme bries ervoor dat de Ehestreit binnen de perken bleef. Geen onvertogen woord, enkel bemoedigende aanwijzingen. Harmonie op gravel.

De heerlijke geuren van het in de maak zijnde Indisch buffet dwarrelden over het terras, de eerste pilsjes werden gedronken. De laatste balletjes waren geslagen en met schoon geborstelde tennisschoenen konden we aanschuiven. Een prachtig buffet klaargemaakt door Jet, Isaac, Piet, Lou en Nico nadat Frans meegeholpen had met de inkoop. Het was smullen geblazen en je kon er gewoonweg niet vanaf blijven dus ging eenieder voor een tweede bordje.

Daarna was het tijd voor de traditionele tombola met veel prijzen waaronder de ‘Kitsch Kerstman’. De finale prijzen bleven nog even onaangeroerd. Ingrid hielp Tombola Presentator Nico met de trekking van de Zoepkaarten. De hoofdprijs, een prachtig vogelhuisje gemaakt door Piet & Stan, ging naar Banholt. Jos zal een goede plek aan de muur uitzoeken waar de koolmeesjes hun nestje kunnen bouwen.
Met een warm gevoel keerden we huiswaarts!

Mosselmeptoernooi

Zaterdag 28 september. Niet al te beste weersverwachtingen, maar toch starten een twintigtal deelnemers aan het toernooi. Ondanks enkele kleine onderbrekingen door een buitje kunnen toch enkele leuke potjes tennis worden gespeeld met de speciale 4x4 mosselmepfinale als apotheose. Een finale met een aantal onverwachte, verrassende wendingen en als uiteindelijk winnend koppel: Ingrid en Isaac.
En toen was het tijd om de kantine in te duiken en te genieten van al dat lekkers dat Piet en Jet ondertussen hebben gemaakt. Tot laat in de avond is nog gezellig nagetafeld.


De hoofdrolspelers op deze dag: Piet en Jet.
Zij hebben ons verwend met een lekker voorgerecht, mosselsoep en niet te vergeten overheerlijke mosselen.
In de bijrollen: Isaac als heuse fritebakker, Menno als organisator en scheidsrechter bij de nog steeds ondoorgrondelijke mosselmep-finale, Frans en Wino die de bar bemanden, Hub die van tevoren gezorgd had dat de banen er goed bij lagen, alle dames die aan het slot de enorme berg afwas deden en natuurlijk iedereen die aan het toernooi heeft meegedaan.

Toernooi Pellikaan-Dousberg <> De Gelimmet

Op zondag 8 september hebben wij een delegatie van de tennissers van Pellikaan ontvangen. Initiatiefnemer en organisator Isaac had meer dertig tennissers van beide verenigingen

Inlogscherm

Inloggen alleen voor website beheerders/editors

Onze sponsors

Go to top