WANNEER:
DINSDAG 21 t/m VRIJDAG 24 JUNI !!!!

Het Midzomertoernooi komt eraan, dus doe mee en schrijf je in!
We starten elke dag om 19.00 uur en afhankelijk van het aantal deelnemers speel je een of twee partijen per avond in wisselende samenstelling.
Geef op het formulier aan of je één of twee wedstrijden per avond wilt spelen. Als je een avond verhinderd bent, geef dit dan ook aan; dat is geen probleem. Het is niet mogelijk om alleen op vrijdag te spelen.

Op vrijdag 24 juni sluiten we het toernooi af met een gezellige avond met een hapje en een drankje. Tijdens die avond mag je je partner meenemen. De bijdrage voor het eten is € 7,50 per persoon. Willen jij/jullie mee-eten, vermeld dit dan op het inschrijfformulier. Zet daar ook op als je dieetwensen hebt of allergisch bent voor iets.

De leiding van het toernooi is in handen van Jan in de Braekt (tel 0434571900)

Aanmelden kan via het formulier hieronder. 
Inschrijven kan t/m 18 juni met onderstaand formulier.Let op: per persoon een formulier invullen, ook als alleen aan de vrijdagavond wordt deelgenomen!

Voor nadere informatie betreffende de verwerking van persoonsgegevens zie ons privacy statement.
Tijdens het toernooi worden een aantal foto's gemaakt om de sfeer weer te geven. Deze foto's kunnen met een kort verhaal op de website en/of in de Klabatter worden geplaatst. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, maakt dat dan kenbaar bij aanvang van het toernooi.

Let op: na het invullen van de invoervelden en de beveiligingscode, op de knop SUBMIT drukken. Daarna moet een melding volgen dat de aanmelding geslaagd is. Tevens wordt een e-mail ter bevestiging gestuurd. Ontvang je de melding en/of de e-mail niet, dan nogmaals goed invullen. Is de bevestiging in het formulier wel verschenen maar ontvang je geen e-mail, check dan even de spamfolder van je e-mailprogramma en kijk of de bevestiging niet daarin is beland.

 

Midzomertoernooi

Please type your voornaam name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Opgeven op welke dag en het aantal wedstrijden die u wilt spelen. Dit kun je doen door hieronder aan te geven bij 0 (geen wedstrijd) 1 (1 wedstrijd) of 2 (2 wedstrijden)aan te klikken

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Opgeven vrijdagavond hapje en drankje. Betaling vooraf gedurende toernooi.

Invalid Input

Vul de cijfers in
Refresh Invalid Input

Go to top