CORONA UPDATE

Kijk HIER voor actuele informatie betreffende de maatregelen rond het Corona virus. 

Update van de voorzitter

[2021-11-30]

Beste leden,
Het tennisseizoen 2021 is alweer voorbij. Het was weer een ongekend jaar vanwege de nog steeds heersende pandemie die helaas nu weer in hevigheid toeneemt en waar inmiddels weer een nieuwe variant is opgedoken, omikron genaamd. Het kleine broertje van Omega. Maar, alweer een nieuwe variant die het beoefenen van onze sport danig in de weg zit. Degenen onder ons die in de wintermaanden binnen sporten worden nu alweer geconfronteerd met beperkte openingstijden van de tennishallen.
Onze buitenbanen zijn nog open totdat we de komende weken gaan beginnen met het winterklaar maken van de banen. Het clubhuis blijft gesloten. De Hoeskamer heeft alle activiteiten in december stopgezet.
Ondanks al die coronaperikelen zijn er het afgelopen seizoen heel wat ontwikkelingen geweest binnen de club. Er kan nu worden gepint, de banen zijn vernieuwd, we hebben afscheid genomen van groundsman Hub, er is een zitmaaier aangeschaft voor de parkcie, de Hoeskamer Mheer huurt ons clubgebouw eens in de twee weken, met de basisschool hebben we meerdere clinics georganiseerd, de wervingscampagne heeft nieuwe seniorleden en jeugdleden opgeleverd, er zijn weer toernooien gehouden, het damesteam heeft alsnog met goed resultaat de competitie kunnen spelen. Dus ondanks de maatregelen is het toch nog een leuk seizoen geworden. Met dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor het lesgeven aan de nieuwe leden, voor het organiseren van de toernooien, voor het onderhoud van het park, voor het bardienst draaien van het clubhuis en voor de smakelijke buffetten.
Wat betreft de Algemene Leden Vergadering (ALV) heeft het bestuur besloten deze te verplaatsen naar het voorjaar 2022. Dan zal er uitgebreid verslag worden gedaan van de afgelopen jaren.
Namens het bestuur wens ik iedereen alvast fijne feestdagen.
Houdt u gezond !
Loek Habets.

Berichten van het bestuur

[2021-09-08]

Het is plezierig om te zien dat we weer, bijna als vanouds, kunnen tennissen en gebruik maken van de kantine.
Enige tijd geleden kregen we de vraag van het Hoeskamerproject Mheer of zij gebruik konden maken van ons clubhuis voor hun activiteit. Als bestuur hebben we besloten daaraan onze medewerking te verlenen. Gevolg hiervan is dat er meerdere aanpassingen zijn uitgevoerd. De toegankelijkheid is verbeterd, drempels zijn weggewerkt, toiletten

Go to top