Openingstoernooi 2019

Zondag 7 april, 10 uur in de morgen. De start van het nieuwe tennisseizoen.
De banen liggen er perfect bij. De zon schijnt en het beloofd een schitterende dag te worden. Wat wil je nog meer bij het Openingstoernooi van het tennisseizoen 2019!?
Vicevoorzitter Loek Habets opent het nieuwe seizoen en wenst iedereen een gezond en sportief jaar met heel veel tennisplezier toe en hij stelt de competitieteams voor. Ook spreekt hij een woord van dank uit naar alle vrijwilligers die er voor hebben gezorgd dat het park en clubhuis er weer fraai bijliggen en wij weer kunnen genieten van een nieuw tennisseizoen. Dit zijn de mensen van de clubhuiscommissie en woensdagochtend dames, de parkcommissie en technische commissie, onze groundsman en bestuursleden. Nadat een toast is uitgebracht op het nieuwe seizoen, neemt Jos Wetzels het woord over en stuurt de spelers de banen op voor de eerste tenniswedstrijdjes.  Het is natuurlijk weer even wennen. Voor sommigen is het weer een aantal maanden geleden dat ze het racket in de hand hadden, voor andere is het weer wennen aan de wezenlijk andere ondergrond na de overwintering in de hal.
Er volgen nog de nodige potjes tennis, waarna aan het einde van de middag kan worden teruggekeken op een geslaagd openingstoernooi.

Ondertussen is de voorjaarscompetitie ook gestart. Dit jaar spelen op vrijdagavond twee teams en op zaterdagmiddag een team mee in de KNLTB voorjaarscompetitie.
Op de volgende data spelen onze teams thuis:
• Vrijdagavond 2 teams (dames en herenteam): speeldata 19 april, 10 mei en 17 mei.
• Zaterdagmiddag 1 mix team: speeldata 13 april, 11 mei, 18 mei en 1 juni.
Dus kom op vrijdagavond of zaterdagmiddag gewoon eens langs om onze teams aan te moedigen!

Inlogscherm

Inloggen alleen voor website beheerders/editors

Onze sponsors

Go to top