×

Waarschuwing

The form #2 does not exist or it is not published.

Let the games begin....

 Het is zover! We hebben weer een openingstoernooi!

Op zondag 3 april om 10:00 uur openen wij tennisseizoen 2022.

Eindelijk weer gravel aan je mooi gepoetste tennisschoen. Kom met genoeg spanning in je lijf en in je tennisracket naar de banen. We maken ter plekke een indeling en jullie kunnen dan het gele balletje over het net heen sturen. Maak je geen zorgen of dat meteen gaat lukken. Het gaat om het plezier in dit toernooi. Elkaar weer zien zonder Corona beperkingen!

Graag voor iedere deelnemer apart in te vullen.

 

Voor nadere informatie betreffende de verwerking van persoonsgegevens zie ons privacy statement.
Tijdens het toernooi worden een aantal foto's gemaakt om de sfeer weer te geven. Deze foto's kunnen met een kort verhaal op de website en/of in de Klabatter worden geplaatst. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, maakt dat dan kenbaar bij aanvang van het toernooi.

Let op: na het invullen van de invoervelden en de beveiligingscode, op de knop SUBMIT drukken. Daarna moet een melding volgen dat de aanmelding geslaagd is. Tevens wordt een e-mail ter bevestiging gestuurd. Ontvang je de melding en/of de e-mail niet, dan nogmaals goed invullen. Is de bevestiging in het formulier wel verschenen maar ontvang je geen e-mail, check dan even de spamfolder van je e-mailprogramma en kijk of de bevestiging niet daarin is beland.

Go to top