×

Waarschuwing

The form #3 does not exist or it is not published.

Zondag 15 augustus

Aanvang     :  10.30 uur einde ca. 15.00 uur

Het bekende Proemevlaai toernooi is een toernooi voor diegenen die dan niet op vakantie zijn en even lekker een potje willen tennissen. Het geheel zal in het teken staan van de bekende paars-rode vrucht. Uiteraard is iedereen van harte welkom behalve de wespen. De pruimenvlaaien worden ter plaatse gebakken door onze superbakker Jef. Voor, tijdens en na het tennissen is er koffie met een stuk pruimenvlaai. De prijzen voor de toernooi winnaars zullen eveneens met pruimen te maken hebben.

Kortom we willen er weer gewoon een gezellige pruimendag van maken.

De kosten zijn € 5,00 p.p., op de toernooidag te voldoen. De toernooileider is Mathieu Duijkers. Opgave vooraf is noodzakelijk vanwege de benodigdheden, de proeme enz. dus...

Inschrijven vóór 13 augustus via onderstaand inschrijfformulier!

 

Voor nadere informatie betreffende de verwerking van persoonsgegevens zie ons privacy statement.
Tijdens het toernooi worden een aantal foto's gemaakt om de sfeer weer te geven. Deze foto's kunnen met een kort verhaal op de website en/of in de Klabatter worden geplaatst. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, maakt dat dan kenbaar bij aanvang van het toernooi.

Let op: na het invullen van de invoervelden en de beveiligingscode, op de knop SUBMIT drukken. Daarna moet een melding volgen dat de aanmelding geslaagd is. Tevens wordt een e-mail ter bevestiging gestuurd. Ontvang je de melding en/of de e-mail niet, dan nogmaals goed invullen. Is de bevestiging in het formulier wel verschenen maar ontvang je geen e-mail, check dan even de spamfolder van je e-mailprogramma en kijk of de bevestiging niet daarin is beland.

Go to top